Bloggers recientes

David Truong

Staff
18 Mensajes
19 de octubre de 2016

Charles Lam

2 Mensajes
17 de octubre de 2016

Kyle Joseph Stiemann

Staff
7 Mensajes
17 de octubre de 2016

Marcos Castro

Staff
8 Mensajes
13 de octubre de 2016

Olaf Kock

Staff
118 Mensajes
12 de octubre de 2016

Sven Werlen

4 Mensajes
10 de octubre de 2016

Sushil Patidar

6 Mensajes
4 de octubre de 2016

Maarten van Heiningen

3 Mensajes
29 de septiembre de 2016

Christine Reyes

Staff
2 Mensajes
27 de septiembre de 2016

Javeed Chida

13 Mensajes
27 de septiembre de 2016

Liferay - 6 éve Magyarországon

Company Blogs 11 de abril de 2016 Por Zsolt Balogh Staff

(This blog entry in only available in Hungarian).
 

Április elsején lett 6 éves a Liferay magyar irodája. Alapítótagként visszaemlékezve ennek nagyon hosszú időnek kellene érződnie, de valahogyan nem az. Még mindig emlékszem arra a percre amikor megkaptuk az első ticketet és elkezdtünk dolgozni mint egy csapat. Azóta nagyon sok minden történt velünk: felépítettünk egy remekül működő 45 fős irodát, több nemzetközi projektet mi indítottunk útjára és rengeteg ügyfélnek segítettünk abban, hogy a projektjeik sikeresek legyenek.

 

 

A nemzetközi cégcsoportnak is ugyanazon a napon van az évfordulója, 12 éves lett a Liferay. Ezzel a korral, mi a cég történetének a felében már részt vettünk, egy meghatározó iroda lettünk. Irodánkból támogatjuk az EMEA régió ügyfeleit, a budapesti csapat fejleszti az egyik legkritikusabb komponenst (staging) és mi vagyunk felelősek az összes kiadott hibajavításért, ideértve a biztonsági javításokat is.


6 évvel ezelőtt 5-en kezdtük el a céget, mára 47-en vagyunk és folyamatosan veszünk fel új munkatársakat. Sikerült egy olyan csapatot kiépíteni, ahova mindenki szivesen jön be nap mint nap dolgozni. Hogy bemutassuk a csapatunkat, a következkező néhány hétben megosztok majd interjúkat nálunk dolgozó kollégákról, itt a blogon.


Amennyiben érdekes lehet számodra, hogy milyen Magyarországon dolgozni egy Open Source cégnél, kövess minket twitteren: @Liferay_hu.

 

Stay nerdy - az általunk követett egyik legfontosabb érték

Company Blogs 17 de marzo de 2016 Por Zsolt Balogh Staff

(This blog entry in only available in Hungarian).
 
A Liferay életében az egyik fontos érték a “stay nerdy” kifejezés. Ezt elég nehéz magyarra fordítani, a két héttel ezelőtt az irodában zajló videóforgatás során is felmerült többekben a kérdés, hogy ez mit is jelent. Ha mindenképp megpróbálnánk lefordítani, talán  a “maradj kocka” kifejezés illene rá a leginkább, de egy tényleges példán keresztül talán jobban megérthető. 
 
Amby, a terméktámogatási csapatunk vezetője szereti a jó kávét. A jó kávé fogalma általában eltér mindenkinél, ő mindenesetre elvégzett egy barista tanfolyamot, hogy megfelelőt tudjon készíteni. Ezután, hogy megmutassa a többieknek, milyen is a jó kávé, behozta az önmagában is 25 kg súlyú kávéfőzőjét, valamint a hozzá tartozó őrlőt, tampert (tömörítőt), stoppert, mérleget is.
 
 
A használati útmutatást követően “szabadjára engedte” a kollegákat, kávé pedig ilyen sebességgel még nem fogyott az irodánkban - pedig az “alap” gépünk is lefőzött már 48 ezer csészével.
 
Szerintem ez egy remek példája annak, hogy valaki hogy lehet igazán “nörd” egy terülen. Az ilyen egyéni jellemzők támogatása tehát egyik fő értékünk, ami által feldobhatók az irodai hétköznapok.
Mostrando 2 resultados.