Letzte Blogger

Sandeep Sapra

2 Nachrichten
17. November 2017

Zeno Rocha

Staff
17 Nachrichten
7. November 2017

Yasuyuki Takeo

Staff
3 Nachrichten
5. November 2017

John Feeney

Staff
1 Nachrichten
3. November 2017

Gregory Amerson

Staff
30 Nachrichten
3. November 2017

Minhchau Dang

Staff
13 Nachrichten
3. November 2017

Petteri Karttunen

Staff
5 Nachrichten
30. Oktober 2017

Alex Swain

2 Nachrichten
27. Oktober 2017

Jamie Sammons

Staff
10 Nachrichten
23. Oktober 2017

Jan Verweij

Staff
2 Nachrichten
23. Oktober 2017

Liferay - 6 éve Magyarországon

Company Blogs 11. April 2016 Von Zsolt Balogh Staff

(This blog entry in only available in Hungarian).
 

Április elsején lett 6 éves a Liferay magyar irodája. Alapítótagként visszaemlékezve ennek nagyon hosszú időnek kellene érződnie, de valahogyan nem az. Még mindig emlékszem arra a percre amikor megkaptuk az első ticketet és elkezdtünk dolgozni mint egy csapat. Azóta nagyon sok minden történt velünk: felépítettünk egy remekül működő 45 fős irodát, több nemzetközi projektet mi indítottunk útjára és rengeteg ügyfélnek segítettünk abban, hogy a projektjeik sikeresek legyenek.

 

 

A nemzetközi cégcsoportnak is ugyanazon a napon van az évfordulója, 12 éves lett a Liferay. Ezzel a korral, mi a cég történetének a felében már részt vettünk, egy meghatározó iroda lettünk. Irodánkból támogatjuk az EMEA régió ügyfeleit, a budapesti csapat fejleszti az egyik legkritikusabb komponenst (staging) és mi vagyunk felelősek az összes kiadott hibajavításért, ideértve a biztonsági javításokat is.


6 évvel ezelőtt 5-en kezdtük el a céget, mára 47-en vagyunk és folyamatosan veszünk fel új munkatársakat. Sikerült egy olyan csapatot kiépíteni, ahova mindenki szivesen jön be nap mint nap dolgozni. Hogy bemutassuk a csapatunkat, a következkező néhány hétben megosztok majd interjúkat nálunk dolgozó kollégákról, itt a blogon.


Amennyiben érdekes lehet számodra, hogy milyen Magyarországon dolgozni egy Open Source cégnél, kövess minket twitteren: @Liferay_hu.

 

Stay nerdy - az általunk követett egyik legfontosabb érték

Company Blogs 17. März 2016 Von Zsolt Balogh Staff

(This blog entry in only available in Hungarian).
 
A Liferay életében az egyik fontos érték a “stay nerdy” kifejezés. Ezt elég nehéz magyarra fordítani, a két héttel ezelőtt az irodában zajló videóforgatás során is felmerült többekben a kérdés, hogy ez mit is jelent. Ha mindenképp megpróbálnánk lefordítani, talán  a “maradj kocka” kifejezés illene rá a leginkább, de egy tényleges példán keresztül talán jobban megérthető. 
 
Amby, a terméktámogatási csapatunk vezetője szereti a jó kávét. A jó kávé fogalma általában eltér mindenkinél, ő mindenesetre elvégzett egy barista tanfolyamot, hogy megfelelőt tudjon készíteni. Ezután, hogy megmutassa a többieknek, milyen is a jó kávé, behozta az önmagában is 25 kg súlyú kávéfőzőjét, valamint a hozzá tartozó őrlőt, tampert (tömörítőt), stoppert, mérleget is.
 
 
A használati útmutatást követően “szabadjára engedte” a kollegákat, kávé pedig ilyen sebességgel még nem fogyott az irodánkban - pedig az “alap” gépünk is lefőzött már 48 ezer csészével.
 
Szerintem ez egy remek példája annak, hogy valaki hogy lehet igazán “nörd” egy terülen. Az ilyen egyéni jellemzők támogatása tehát egyik fő értékünk, ami által feldobhatók az irodai hétköznapok.
Zeige 2 Ergebnisse.