论坛

主页 » Liferay Portal » English » 3. Development

组合视图 统一视图 树状图
讨论主题 [ 上一个 | 下一个 ]
toggle
How to insert data in User table through own portlet ?? piyush liferay 2013年1月30日 上午2:54
RE: How to insert data in User table through own portlet ?? Siby Mathew 2013年1月30日 上午3:23
RE: How to insert data in User table through own portlet ?? Hitoshi Ozawa 2013年1月30日 上午3:37
RE: How to insert data in User table through own portlet ?? piyush liferay 2013年1月30日 上午4:12
RE: How to insert data in User table through own portlet ?? Jitendra Rajput 2013年1月30日 上午4:14
RE: How to insert data in User table through own portlet ?? Hitoshi Ozawa 2013年1月30日 上午4:19
RE: How to insert data in User table through own portlet ?? piyush liferay 2013年1月30日 上午4:25
RE: How to insert data in User table through own portlet ?? Hitoshi Ozawa 2013年1月30日 上午4:30
RE: How to insert data in User table through own portlet ?? piyush liferay 2013年1月30日 上午4:35
RE: How to insert data in User table through own portlet ?? Hitoshi Ozawa 2013年1月30日 上午4:40
RE: How to insert data in User table through own portlet ?? piyush liferay 2013年1月30日 上午4:46
RE: How to insert data in User table through own portlet ?? Siby Mathew 2013年1月30日 上午4:50
RE: How to insert data in User table through own portlet ?? piyush liferay 2013年1月30日 上午4:52
RE: How to insert data in User table through own portlet ?? Hitoshi Ozawa 2013年1月30日 上午5:00
RE: How to insert data in User table through own portlet ?? Bharamani P Tashildar 2015年7月5日 下午10:19
RE: How to insert data in User table through own portlet ?? Harish Kumar 2015年7月5日 下午11:23
RE: How to insert data in User table through own portlet ?? Bharamani P Tashildar 2015年7月6日 上午2:33
piyush liferay
How to insert data in User table through own portlet ??
2013年1月30日 上午2:54
答复

piyush liferay

等级: Junior Member

帖子: 40

加入日期: 2013年1月1日

最近的帖子

Hello ,

How to insert data in User table which is already present in liferay..

can you suggest me best solution for that...
Siby Mathew
RE: How to insert data in User table through own portlet ??
2013年1月30日 上午3:23
答复

Siby Mathew

等级: Expert

帖子: 267

加入日期: 2011年3月4日

最近的帖子

Use methods from UserLocalServiceUtil.java like addUser, updateUser etc.

Thanks,
Siby
Hitoshi Ozawa
RE: How to insert data in User table through own portlet ??
2013年1月30日 上午3:37
答复

Hitoshi Ozawa

等级: Liferay Legend

帖子: 7949

加入日期: 2010年3月23日

最近的帖子

Use UserLocalServiceImpl.addUser

http://docs.liferay.com/portal/6.1/javadocs-all/com/liferay/portal/service/impl/UserLocalServiceImpl.html

OR

UserLocalServiceUtil.AddUser

http://docs.liferay.com/portal/6.1/javadocs/com/liferay/portal/service/UserLocalServiceUtil.html
piyush liferay
RE: How to insert data in User table through own portlet ??
2013年1月30日 上午4:12
答复

piyush liferay

等级: Junior Member

帖子: 40

加入日期: 2013年1月1日

最近的帖子

Hitoshi Ozawa:
Use UserLocalServiceImpl.addUser

http://docs.liferay.com/portal/6.1/javadocs-all/com/liferay/portal/service/impl/UserLocalServiceImpl.html

OR

UserLocalServiceUtil.AddUser

http://docs.liferay.com/portal/6.1/javadocs/com/liferay/portal/service/UserLocalServiceUtil.html


Liferay User Class contain some of few fields but i have more fields so i have to insert some field in User Class and Some Field in Own Class..

so how to insert such entries in both the User and Own class.

Thanks..
Jitendra Rajput
RE: How to insert data in User table through own portlet ??
2013年1月30日 上午4:14
答复

Jitendra Rajput

等级: Liferay Master

帖子: 873

加入日期: 2011年1月7日

最近的帖子

For the extra fields you can create custom fields .
http://www.liferay.com/community/wiki/-/wiki/Main/Custom+fields
Hitoshi Ozawa
RE: How to insert data in User table through own portlet ??
2013年1月30日 上午4:19
答复

Hitoshi Ozawa

等级: Liferay Legend

帖子: 7949

加入日期: 2010年3月23日

最近的帖子

For you own fields, just use expando

http://www.liferay.com/community/wiki/-/wiki/Main/Developing+with+Expando
piyush liferay
RE: How to insert data in User table through own portlet ??
2013年1月30日 上午4:25
答复

piyush liferay

等级: Junior Member

帖子: 40

加入日期: 2013年1月1日

最近的帖子

can we insert data without using expando ??
Hitoshi Ozawa
RE: How to insert data in User table through own portlet ??
2013年1月30日 上午4:30
答复

Hitoshi Ozawa

等级: Liferay Legend

帖子: 7949

加入日期: 2010年3月23日

最近的帖子

can we insert data without using expando ??


Insert data where? You need a database table column to enter data. Which column do you want to enter you data?
piyush liferay
RE: How to insert data in User table through own portlet ??
2013年1月30日 上午4:35
答复

piyush liferay

等级: Junior Member

帖子: 40

加入日期: 2013年1月1日

最近的帖子

i have column for inserting a data but not using expando..

i am inserting a data normally ..

can we insert data in database ??
Hitoshi Ozawa
RE: How to insert data in User table through own portlet ??
2013年1月30日 上午4:40
答复

Hitoshi Ozawa

等级: Liferay Legend

帖子: 7949

加入日期: 2010年3月23日

最近的帖子

have column for inserting a data but not using expando..


So, use your api to enter data into your column. I'm not sure what the problem is. If you created a column, creating a method to insert/change/delete data from that column is dependent on you code not liferay's.
piyush liferay
RE: How to insert data in User table through own portlet ??
2013年1月30日 上午4:46
答复

piyush liferay

等级: Junior Member

帖子: 40

加入日期: 2013年1月1日

最近的帖子

Hitoshi Ozawa:
have column for inserting a data but not using expando..


So, use your api to enter data into your column. I'm not sure what the problem is. If you created a column, creating a method to insert/change/delete data from that column is dependent on you code not liferay's.



Sir i write down my complete problem here ....

i have fileds like :-

name,email,password,mobileno,address etc.

but in User class contain only name,email and password field so i want to insert mobileno and address field in my class Register

so give me the solution for that problem... but i am not using a expando.
Siby Mathew
RE: How to insert data in User table through own portlet ??
2013年1月30日 上午4:50
答复

Siby Mathew

等级: Expert

帖子: 267

加入日期: 2011年3月4日

最近的帖子

Hi Piyush,
The easiest way to achieve this is to store it in the expando.
But if you really want another table, use servicebuilder to generate a new table. All the CRUD operations will be autogenerated by Liferay.
After inserting the user, you can use these APIs to update your custom table.

Thanks,
Siby
piyush liferay
RE: How to insert data in User table through own portlet ??
2013年1月30日 上午4:52
答复

piyush liferay

等级: Junior Member

帖子: 40

加入日期: 2013年1月1日

最近的帖子

but for inserting a user i want to require a userId which is autoincrement so how can i do ...
Hitoshi Ozawa
RE: How to insert data in User table through own portlet ??
2013年1月30日 上午5:00
答复

Hitoshi Ozawa

等级: Liferay Legend

帖子: 7949

加入日期: 2010年3月23日

最近的帖子

but for inserting a user i want to require a userId which is autoincrement so how can i do ...


The subject of this thread has nothing to do with the question you're asking now.
Close this thread and create a new thread with the question you've just asked - "How to modify liferay addUser method to autoincrement userId"
Bharamani P Tashildar
RE: How to insert data in User table through own portlet ??
2015年7月5日 下午10:19
答复

Bharamani P Tashildar

等级: Junior Member

帖子: 35

加入日期: 2014年8月27日

最近的帖子

HI friends,,

The same problem i am facing...

for user_ there are two methods available that we can use

1.. UserLocalServiceUtil.addUser(user);
2..UserLocalServiceUtil.addUser(creatorUserId, companyId, autoPassword, password1, password2, autoScreenName, screenName,
emailAddress, facebookId, openId, locale, firstName, middleName, lastName, prefixId, suffixId, male,
birthdayMonth, birthdayDay, birthdayYear, getTitle(null), groupIds, organizationIds, roleIds,
userGroupIds, sendEmail, serviceContext);

Both i tried but no result plz help me to solve this..............

I have firstName ,lastName, password, emailId, role and autogenerated userId in my custom portlet......
I want to store it in User_table

Thanks & Regards
Bharamani Tashildar
Harish Kumar
RE: How to insert data in User table through own portlet ??
2015年7月5日 下午11:23
答复

Harish Kumar

等级: Expert

帖子: 474

加入日期: 2010年7月31日

最近的帖子

Hi

Data should be saved in user_ table. Following is the code snippet you can try

 1
 2user = UserLocalServiceUtil.addUser(themeDisplay.getUserId(),
 3                    themeDisplay.getCompanyId(), false, password, password, false,
 4                    screenName, email, 0L, StringPool.BLANK,
 5                    themeDisplay.getLocale(), firstName, StringPool.BLANK, lastName, 0, 0,
 6                    true, 1, 1, 1971, StringPool.BLANK,
 7                    new long[] { themeDisplay.getScopeGroupId() },
 8                    new long[] {}, new long[] {}, new long[] {}, false,
 9                    serviceContext);
Bharamani P Tashildar
RE: How to insert data in User table through own portlet ??
2015年7月6日 上午2:33
答复

Bharamani P Tashildar

等级: Junior Member

帖子: 35

加入日期: 2014年8月27日

最近的帖子

Thank s Harish Sir
Its working Fine