组合视图 统一视图 树状图
讨论主题 [ 上一个 | 下一个 ]
toggle
jorge girao
Problem in 6.1 - No theme found for specified theme id
2012年11月8日 上午9:28
答复

jorge girao

等级: Junior Member

帖子: 41

加入日期: 2009年12月21日

最近的帖子

Hello, I have a problem I can`t solve, neither looking at other posts in the forum with the same topic.
I create a theme withe the SDK, I made the deploy on Jboss 7.1, then I customize it. Everything looks normal until I restart Jboss, anfter that i receive the message: No theme found for specified theme id... and everything is set with the classic theme.

My theme is shown in "Updates Manager" but not in "Plugins installation" or "Plugins configuration" emoticon

I don´t want to redeploy the theme everytime I restart Jboss, what can I do?

I'm using Liferay Portal Community Edition 6.1.1 CE GA2 (Paton / Build 6101 / July 31, 2012) on JBOSS 7.1

This is the liferay-look-and-feel.xml from my theme
<?xml version="1.0"?>
<!DOCTYPE look-and-feel PUBLIC "-//Liferay//DTD Look and Feel 6.0.0//EN" "http://www.liferay.com/dtd/liferay-look-and-feel_6_0_0.dtd">
<look-and-feel>
<compatibility>
<version>6.1.1+</version>
</compatibility>
<theme id="mitema" name="Mi Tema"></theme>
</look-and-feel>



And the liferay-plugin-package.xml
<?xml version="1.0"?>
<!DOCTYPE plugin-package PUBLIC "-//Liferay//DTD Plugin Package 6.1.0//EN" "http://www.liferay.com/dtd/liferay-plugin-package_6_1_0.dtd">

<plugin-package>
<name>Mi Tema Theme</name>
<module-id>liferay/mitema-theme/6.1.1/war</module-id>
<types>
<type>theme</type>
</types>
<tags></tags>
<short-description></short-description>
<long-description></long-description>
<change-log></change-log>
<page-url>http://www.mitema.com</page-url>
<author>Yo</author>
<licenses>
<license osi-approved="true">LGPL</license>
</licenses>
<liferay-versions>
<liferay-version>6.1.1+</liferay-version>
</liferay-versions>
</plugin-package>



Thanks!
David H Nebinger
RE: Problem in 6.1 - No theme found for specified theme id
2012年11月8日 上午9:54
答复

David H Nebinger

Community Moderator

等级: Liferay Legend

帖子: 11046

加入日期: 2006年9月1日

最近的帖子

At startup, you'll get messages about plugins being loaded, including the theme (if it was loaded).

If a plugin fails to load, you should see messages about that.

So start with your log and see a) that the theme loaded successfully and b) if it didn't why it failed to load.
jorge girao
RE: Problem in 6.1 - No theme found for specified theme id
2012年11月8日 上午10:03
答复

jorge girao

等级: Junior Member

帖子: 41

加入日期: 2009年12月21日

最近的帖子

Look...


13:10:14,746 INFO [org.jboss.as.server] (DeploymentScanner-threads - 2) JBAS018559: Deployed "ROOT.war"
13:10:14,754 INFO [org.jboss.as.server] (DeploymentScanner-threads - 2) JBAS018559: Deployed "private-plugin-installer-hook.war"
13:10:14,754 INFO [org.jboss.as.server] (DeploymentScanner-threads - 2) JBAS018559: Deployed "1-3-1-columns-layouttpl.war"
13:10:14,755 INFO [org.jboss.as.server] (DeploymentScanner-threads - 2) JBAS018559: Deployed "marketplace-portlet.war"
13:10:14,755 INFO [org.jboss.as.server] (DeploymentScanner-threads - 2) JBAS018559: Deployed "zoe-brochure-theme.war"
13:10:14,755 INFO [org.jboss.as.server] (DeploymentScanner-threads - 2) JBAS018559: Deployed "mitema-theme.war"
13:10:14,756 INFO [org.jboss.as.server] (DeploymentScanner-threads - 2) JBAS018559: Deployed "welcome-theme.war"
13:10:14,756 INFO [org.jboss.as.server] (DeploymentScanner-threads - 2) JBAS018559: Deployed "brasilia-theme.war"
13:10:14,758 INFO [org.jboss.as.server] (DeploymentScanner-threads - 2) JBAS018559: Deployed "resources-importer-web.war"
13:10:14,760 INFO [org.jboss.as.server] (DeploymentScanner-threads - 2) JBAS018559: Deployed "vuelosIts.war"
13:10:54,863 INFO [org.jabsorb.serializer.impl.BeanSerializer] (liferay/scheduler_dispatch-1) analyzing com.liferay.portal.kernel.scheduler.JobState
13:10:54,866 INFO [org.jabsorb.serializer.impl.BeanSerializer] (liferay/scheduler_dispatch-1) analyzing com.liferay.portal.kernel.scheduler.TriggerState
13:14:11,937 INFO [org.apache.struts.tiles.TilesRequestProcessor] (http--0.0.0.0-8080-1) Tiles definition factory found for request processor ''.
13:14:12,102 INFO (http--0.0.0.0-8080-1) 13:14:12,093 WARN [http--0.0.0.0-8080-1][ThemeLocalServiceImpl:149] No theme found for specified theme id mitema_WAR_mitematheme. Returning the default theme.
13:14:12,296 INFO (http--0.0.0.0-8080-1) 13:14:12,295 WARN [http--0.0.0.0-8080-1][ThemeLocalServiceImpl:149] No theme found for specified theme id mitema_WAR_mitematheme. Returning the default theme.
13:14:12,305 INFO (http--0.0.0.0-8080-1) 13:14:12,304 WARN [http--0.0.0.0-8080-1][ThemeLocalServiceImpl:149] No theme found for specified theme id mitema_WAR_mitematheme. Returning the default theme.
13:14:12,312 INFO (http--0.0.0.0-8080-1) 13:14:12,312 WARN [http--0.0.0.0-8080-1][ThemeLocalServiceImpl:149] No theme found for specified theme id mitema_WAR_mitematheme. Returning the default theme.
13:14:12,329 INFO [org.apache.struts.tiles.TilesRequestProcessor] (http--0.0.0.0-8080-1) Tiles definition factory found for request processor ''.
Greg Montano
RE: Problem in 6.1 - No theme found for specified theme id
2013年2月12日 下午10:25
答复

Greg Montano

等级: New Member

帖子: 8

加入日期: 2013年2月12日

最近的帖子

Hi,

I am getting this WARNing message too.

WARN [liferay/hot_deploy-1][ThemeLocalServiceImpl:149] No theme found for specified theme id <ThemeID>. Returning the default theme.

There were no error message during loading of Theme but a related WARNing message.

WARN [pool-2-thread-1][PluginPackageUtil:1131] Plugin package on context <ThemeName> cannot be tracked because this WAR does not contain a liferay-plugin-package.xml file

I can see the Theme in the Update Manager, Plugins Configuration and Plugins Installation.

Is this an issue or cause for concern?
Any help is appreciated.

Thanks.
jorge girao
RE: Problem in 6.1 - No theme found for specified theme id
2013年2月13日 上午4:30
答复

jorge girao

等级: Junior Member

帖子: 41

加入日期: 2009年12月21日

最近的帖子

The file liferay-plugin-package.xml exist in your WEB-INF folder inside the theme folder? If not... you should try copying that file from other theme and modify the contents with your theme information.
Greg Montano
RE: Problem in 6.1 - No theme found for specified theme id
2013年2月13日 下午10:49
答复

Greg Montano

等级: New Member

帖子: 8

加入日期: 2013年2月12日

最近的帖子

Hi,

I have done that and still getting the "No theme found for specified theme id".

Thanks.
Steffen Schuler
RE: Problem in 6.1 - No theme found for specified theme id
2014年5月15日 上午2:46
答复

Steffen Schuler

等级: Regular Member

帖子: 136

加入日期: 2008年5月12日

最近的帖子

It seems like the theme is not found because of some tomcat temp behavior:

http://stackoverflow.com/questions/12955274/liferay-6-1-theme-look-and-feel
https://www.themeray.com/de/blog


emoticon