Visualização combinada Visão plana Exibição em árvore
Tópicos [ Anterior | Próximo ]
Thomas Berg
LocaleException during startup
5 de Agosto de 2012 02:33

Thomas Berg

Ranking: Regular Member

Mensagens: 134

Data de entrada: 7 de Setembro de 2009

Mensagens recentes


Using Liferay 6.1.1 CE GA2. I get this exception during startup. Haven't noticed any problems related to this but would of course like to know why this happens:

 111:23:09,895 INFO  [pool-2-thread-1][AutoDeployDir:106] Auto deploy scanner started for /opt/portal/liferay/servers/liferay-portal-6.1.1-ce-ga2/deploy
 211:23:12,629 ERROR [pool-2-thread-1][PortalInstances:468] com.liferay.portal.LocaleException com.liferay.portal.LocaleException
 4        at
 5        at
 6        at
 7        at
 8        at
 9        at com.liferay.portal.util.PortalInstances._initCompany(
10        at com.liferay.portal.util.PortalInstances.initCompany(
11        at com.liferay.portal.servlet.MainServlet.initCompanies(
12        at com.liferay.portal.servlet.MainServlet.init(
13        at javax.servlet.GenericServlet.init(

Hitoshi Ozawa
RE: LocaleException during startup
5 de Agosto de 2012 04:16

Hitoshi Ozawa

Ranking: Liferay Legend

Mensagens: 7949

Data de entrada: 23 de Março de 2010

Mensagens recentes

I was also getting some errors when I first startup liferay. I was wondering if you're getting the error during when you first started up liferay or if you've added something in the document and media library.
Soeren Unruh
RE: LocaleException during startup
8 de Agosto de 2012 03:10

Soeren Unruh

Ranking: New Member

Mensagens: 1

Data de entrada: 16 de Abril de 2010

Mensagens recentes


I found the reason for this exception. It is coming from DDMStructureLocalServiceImpl.validateLanguages().

This method checks whether the default locale specified in the document library structure (com/liferay/portal/events/dependencies/document-library-structures.xml) is contained in the available locales of the company.

These (default) document library structures are created in each company if they do not exist.

I suppose, you removed all or one of them and also removed the en_US locale from one or all of your companies.

You could try to override in your, removing as a workaround.


Michele Giacobazzi
RE: LocaleException during startup
22 de Agosto de 2012 08:01

Michele Giacobazzi

Ranking: Junior Member

Mensagens: 40

Data de entrada: 9 de Setembro de 2011

Mensagens recentes

I solved this problem deleting a space:


1locales=it_IT, en_US

gives the error


does not!