構造的に表示 平面上に表示 ツリー上に表示
スレッド [ 前へ | 次へ ]
toggle
Marcin Rzeźnicki
Problem with Social Office CSS detected (may be bug)
2011/03/18 9:26
答え

Marcin Rzeźnicki

ランク: New Member

投稿: 11

参加年月日: 2011/03/17

最近の投稿

Hi,
I might have come across bug, but it may be in some part attributed to setup I am using. Our SO instance is hidden behind Apache's SSL proxy. Poor man's diagram of my setup is:

client ----> https://office.host.com (Apache, mod_ssl, mod_proxy) ---> http://localhost:8080 (Tomcat/SO)

From time to time I see that portal's pages are served without proper CSS styling. Fellow web-dev told me that he discovered through Firebug that "base" CSSes come empty then. Usually after couple of "clear cache", "Ctrl+F5" tricks problem goes away. Is it some known bug of SO beta? Has any of you had similar problem?
Nick Willey
RE: Problem with Social Office CSS detected (may be bug)
2011/03/18 11:41
答え

Nick Willey

ランク: Junior Member

投稿: 53

参加年月日: 2010/08/24

最近の投稿

Did you read this post: Broken CSS
Marcin Rzeźnicki
RE: Problem with Social Office CSS detected (may be bug)
2011/03/18 12:19
答え

Marcin Rzeźnicki

ランク: New Member

投稿: 11

参加年月日: 2011/03/17

最近の投稿

No, I did not, till now. Sorry for not looking this up before I asked. I'll try to do things mentioned there and report what works.
Nick Willey
RE: Problem with Social Office CSS detected (may be bug)
2011/03/18 12:57
答え

Nick Willey

ランク: Junior Member

投稿: 53

参加年月日: 2010/08/24

最近の投稿

Marcin,

I can confirm that the properties described in that thread corrected the problem in my setup. However, I'm not using a proxy so you will likely experience something different.

Nick
Marcin Rzeźnicki
RE: Problem with Social Office CSS detected (may be bug)
2011/03/22 7:01
答え

Marcin Rzeźnicki

ランク: New Member

投稿: 11

参加年月日: 2011/03/17

最近の投稿

Nick Willey:
Marcin,

I can confirm that the properties described in that thread corrected the problem in my setup. However, I'm not using a proxy so you will likely experience something different.

Nick


Hey, Nick
I can confirm that setting theme.css.fast.load=false does not prevent this bug from happening. I'll try other suggestions.
Nick Willey
RE: Problem with Social Office CSS detected (may be bug)
2011/03/22 7:23
答え

Nick Willey

ランク: Junior Member

投稿: 53

参加年月日: 2010/08/24

最近の投稿

Thanks for the update Marcin. I assume you're still using a proxy? Is the issue still present if you bypass the proxy?

Nick
Marcin Rzeźnicki
RE: Problem with Social Office CSS detected (may be bug)
2011/03/22 20:11
答え

Marcin Rzeźnicki

ランク: New Member

投稿: 11

参加年月日: 2011/03/17

最近の投稿

Nick Willey:
Thanks for the update Marcin. I assume you're still using a proxy? Is the issue still present if you bypass the proxy?

Nick


Yes, I'm using proxy. Unfortunately, I have not checked with proxy disabled so I can't really tell.
Norman Rade
RE: Problem with Social Office CSS detected (may be bug)
2014/02/20 4:52
答え

Norman Rade

ランク: New Member

投稿: 1

参加年月日: 2013/09/11

最近の投稿

Hey,

i have maybe the same problem.

https://www.liferay.com/de/community/forums/-/message_boards/message/34698066