構造的に表示 平面上に表示 ツリー上に表示
スレッド [ 前へ | 次へ ]
toggle
plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions gordon daniels 2012/12/15 9:16
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions Drew Blessing 2012/12/15 9:18
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions gordon daniels 2012/12/15 14:32
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions Juan Gonzalez 2012/12/15 16:29
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions gordon daniels 2012/12/15 18:45
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions Hitoshi Ozawa 2012/12/16 14:00
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions gordon daniels 2012/12/17 2:48
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions Juan Gonzalez 2012/12/17 0:44
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions gordon daniels 2012/12/17 2:56
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions gordon daniels 2012/12/17 7:18
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions Hitoshi Ozawa 2012/12/17 13:49
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions gordon daniels 2012/12/17 13:55
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions Hitoshi Ozawa 2012/12/18 5:55
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions gordon daniels 2012/12/18 11:02
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions gordon daniels 2012/12/19 15:15
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions gordon daniels 2012/12/17 20:35
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions Juan Gonzalez 2012/12/17 23:51
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions gordon daniels 2012/12/18 11:05
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions Alejandro Espartaco Alvarez 2012/12/19 12:09
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions gordon daniels 2012/12/19 15:12
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions Hitoshi Ozawa 2012/12/19 15:16
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions Julio Camarero 2013/02/24 3:47
gordon daniels
plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2012/12/15 9:16
答え

gordon daniels

ランク: Liferay Master

投稿: 723

参加年月日: 2008/08/23

最近の投稿

Hi All,

I cannot get plugins working on the above versions. Has anyone successfully installed and configured plugins on the above versions?

thanks
Drew Blessing
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2012/12/15 9:18
答え

Drew Blessing

ランク: Junior Member

投稿: 79

参加年月日: 2011/01/27

最近の投稿

Can you please provide some details as to what you're seeing? I can successfully deploy plugins on 6.1 CE. Error messages and/or stack traces are helpful.
gordon daniels
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2012/12/15 14:32
答え

gordon daniels

ランク: Liferay Master

投稿: 723

参加年月日: 2008/08/23

最近の投稿

thanks for the reply. I have been trying to determine if it was my environment. Nothing in logs at all. The plugins after config show nothing. Your reply helps. Now I know it must be my implementation.

Did you build plugins from source? I have been using war file.

thanks
Juan Gonzalez
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2012/12/15 16:29
答え

Juan Gonzalez

LIFERAY STAFF

ランク: Liferay Legend

投稿: 2807

参加年月日: 2008/10/28

最近の投稿

No problem at all.

Probably a problem in your environment. After this problem and other problem you told about a jsp being removed, I am starting to be sure about that...
gordon daniels
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2012/12/15 18:45
答え

gordon daniels

ランク: Liferay Master

投稿: 723

参加年月日: 2008/08/23

最近の投稿

Juan: I came to same conclusion. I am in the process of setting up another VS to install LR and see what happens.

thanks for your time
Hitoshi Ozawa
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2012/12/16 14:00
答え

Hitoshi Ozawa

ランク: Liferay Legend

投稿: 7949

参加年月日: 2010/03/23

最近の投稿

Is this for all plugins or a particular plugin? I haven't had any difficulties deploying portlets in Liferay 6.1.0 GA1 and Liferay 6.1.1 GA2.
Also, how are you trying to deploy your plugins? Are you copying it to the deploy folder? Is the war file deleted after few seconds and nothing appears?
Juan Gonzalez
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2012/12/17 0:44
答え

Juan Gonzalez

LIFERAY STAFF

ランク: Liferay Legend

投稿: 2807

参加年月日: 2008/10/28

最近の投稿

gordon,

Do you have some ext-plugin or hook plugin? Seems very weird...

If you want you can install liferay from scratch in other environment, I will help for any problems you have.
gordon daniels
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2012/12/17 2:48
答え

gordon daniels

ランク: Liferay Master

投稿: 723

参加年月日: 2008/08/23

最近の投稿

Hitoshi: this is just the facebook plugins.

thanks
gordon daniels
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2012/12/17 2:56
答え

gordon daniels

ランク: Liferay Master

投稿: 723

参加年月日: 2008/08/23

最近の投稿

Juan: You are too kind. No I do not have any hooks or ext plugins. Both installs are basic LR with classic theme. I've easily have installed LR over a hundred times. I play around alot with it in virtual servers. I've never seen the problems I am having but am working on setting up new environment.

I first noticed problems when I switched over to patched version of LR. I don't think it has anything to do with that version. I installed a vanilla LR and am having same problems. This is on my desktop developtment system. I an now setting up a virtual server for development that will have patched version. That way I am off my desktop and will start trying to figure out what is broken there.

Thank you for your offer. I will set up new install and if I run into issues will post them.

thanks again.
gordon daniels
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2012/12/17 7:18
答え

gordon daniels

ランク: Liferay Master

投稿: 723

参加年月日: 2008/08/23

最近の投稿

Hi All,

I believe the issues I have been having are due to the way the fb.war file is packaged. I will give you data points on why I think this. Anyone reading this post, is aware I thought it was my environment. I no longer think that is the case.

1. I downloaded and installed fb-integration-portlet-6.1.0.1.2.war. I then configured the portlets as follows:
1.1 Activity Portlet - unchecked 'sdk facebook' and configured url as organization url. It worked .
1.2 Like Box Portlet - unchecked 'sdk facebook' and configured with https://www.facebook.com/XXXX. It worked.
Comment: I believe the reason these two portlets did not work before is because the portlets default to having the 'sdk facebook' ticked. I don't have a facebook sdk anything, not sure what that entails. However, as soon as I un-ticked them, they worked.

2. The following portlets do not work: Like Button, Comments, and Face Pile.

3. I removed all portlets and unregistered the 1.2 war version. I then downloaded and installed fb-integration-portlet-6.1.0.1.war file.
3.1 Activity Portlet worked with the above config.
3. 2 Like Box Porltet worked with the above config.
3.3 Comment Box worked using origination's url.
3.4 Like Button and Face Pile do not.

So, the reason I think its the war file package is based on the above. As one can see three portlets work in version 6.1.0.1. I welcome any comments as Facebook integration is very important to me.

thanks
Hitoshi Ozawa
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2012/12/17 13:49
答え

Hitoshi Ozawa

ランク: Liferay Legend

投稿: 7949

参加年月日: 2010/03/23

最近の投稿

I just use widgets in my portlets. Very clean and very easy to develop and maintain.
gordon daniels
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2012/12/17 13:55
答え

gordon daniels

ランク: Liferay Master

投稿: 723

参加年月日: 2008/08/23

最近の投稿

Hitoshi: Hi - what widgets?
gordon daniels
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2012/12/17 20:35
答え

gordon daniels

ランク: Liferay Master

投稿: 723

参加年月日: 2008/08/23

最近の投稿

Just set up a new server and did an install of 6.1ga2 and 6.1ga2patched. I still have the same issues with the portlets. Any thoughts?
Juan Gonzalez
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2012/12/17 23:51
答え

Juan Gonzalez

LIFERAY STAFF

ランク: Liferay Legend

投稿: 2807

参加年月日: 2008/10/28

最近の投稿

Did you try installing those Liferay without the facebook portlet or any other custom portlet?

You can tell us what steps do you take, if you do some "custom" configuration, etc.
Hitoshi Ozawa
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2012/12/18 5:55
答え

Hitoshi Ozawa

ランク: Liferay Legend

投稿: 7949

参加年月日: 2010/03/23

最近の投稿

Facebook widget:
http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/

Google has gadgets too. Just page the <script> tag to the webcontent source code or create a new portlet using Liferay IDE wizard and paste the code to the generated view.jsp page.

http://www.google.com/ig/directory?synd=open
gordon daniels
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2012/12/18 11:02
答え

gordon daniels

ランク: Liferay Master

投稿: 723

参加年月日: 2008/08/23

最近の投稿

Hitoshi: thanks for the links. Installed them and they work fine.

thanks again
gordon daniels
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2012/12/18 11:05
答え

gordon daniels

ランク: Liferay Master

投稿: 723

参加年月日: 2008/08/23

最近の投稿

Juan: Hi - yes I installed without fb porlets. And there are no custom portlets. I would like to post steps of sever build with 6.1ce-patched, but I don't think this project forum is the right place.

Perhaps you could suggest where I should post.

thanks
Alejandro Espartaco Alvarez
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2012/12/19 12:09
答え

Alejandro Espartaco Alvarez

ランク: New Member

投稿: 11

参加年月日: 2012/09/10

最近の投稿

Gordon: Hi, how about to send them to be posted here...

https://www.lcepatchers.org/guidelines

BR
Alejandro
gordon daniels
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2012/12/19 15:12
答え

gordon daniels

ランク: Liferay Master

投稿: 723

参加年月日: 2008/08/23

最近の投稿

Alejandro: Hi - that's fine by me, but not sure if that is a good place since its about guidelines. What do you think?
Hitoshi Ozawa
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2012/12/19 15:16
答え

Hitoshi Ozawa

ランク: Liferay Legend

投稿: 7949

参加年月日: 2010/03/23

最近の投稿

It's not really a patched version issue but more of a facebook portlet issue. Facebook portlet isn't installed in liferay but default. It's just that some of these portlets are not too well written.
gordon daniels
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2012/12/19 15:15
答え

gordon daniels

ランク: Liferay Master

投稿: 723

参加年月日: 2008/08/23

最近の投稿

Bump: So, I have two portlets that work in 1.2 verison and three portlets in .1.1 version.

Has anyone installed all portlets in 6.1ga2ce without a Facebook sdk account? I don't have one and I think this is the problem. Any thoughts?
Julio Camarero
RE: plugins not working on 6.1CE or 6.1CE-patched versions
2013/02/24 3:47
答え

Julio Camarero

LIFERAY STAFF

ランク: Liferay Legend

投稿: 1662

参加年月日: 2008/07/15

最近の投稿

Hi guys, there was an issue because facebook changed their API.

The plugins should be working fine now. The new version can be downloaded from here.

thanks!