Vista Combinata Vista Piatta Vista ad Albero
Discussioni [ Precedente | Successivo ]
Thomas Berg
LocaleException during startup
5 agosto 2012 2.33

Thomas Berg

Punteggio: Regular Member

Messaggi: 134

Data di Iscrizione: 7 settembre 2009

Messaggi recenti


Using Liferay 6.1.1 CE GA2. I get this exception during startup. Haven't noticed any problems related to this but would of course like to know why this happens:

 111:23:09,895 INFO  [pool-2-thread-1][AutoDeployDir:106] Auto deploy scanner started for /opt/portal/liferay/servers/liferay-portal-6.1.1-ce-ga2/deploy
 211:23:12,629 ERROR [pool-2-thread-1][PortalInstances:468] com.liferay.portal.LocaleException com.liferay.portal.LocaleException
 4        at
 5        at
 6        at
 7        at
 8        at
 9        at com.liferay.portal.util.PortalInstances._initCompany(
10        at com.liferay.portal.util.PortalInstances.initCompany(
11        at com.liferay.portal.servlet.MainServlet.initCompanies(
12        at com.liferay.portal.servlet.MainServlet.init(
13        at javax.servlet.GenericServlet.init(

Hitoshi Ozawa
RE: LocaleException during startup
5 agosto 2012 4.16

Hitoshi Ozawa

Punteggio: Liferay Legend

Messaggi: 7949

Data di Iscrizione: 23 marzo 2010

Messaggi recenti

I was also getting some errors when I first startup liferay. I was wondering if you're getting the error during when you first started up liferay or if you've added something in the document and media library.
Soeren Unruh
RE: LocaleException during startup
8 agosto 2012 3.10

Soeren Unruh

Punteggio: New Member

Messaggi: 1

Data di Iscrizione: 16 aprile 2010

Messaggi recenti


I found the reason for this exception. It is coming from DDMStructureLocalServiceImpl.validateLanguages().

This method checks whether the default locale specified in the document library structure (com/liferay/portal/events/dependencies/document-library-structures.xml) is contained in the available locales of the company.

These (default) document library structures are created in each company if they do not exist.

I suppose, you removed all or one of them and also removed the en_US locale from one or all of your companies.

You could try to override in your, removing as a workaround.


Michele Giacobazzi
RE: LocaleException during startup
22 agosto 2012 8.01

Michele Giacobazzi

Punteggio: Junior Member

Messaggi: 40

Data di Iscrizione: 9 settembre 2011

Messaggi recenti

I solved this problem deleting a space:


1locales=it_IT, en_US

gives the error


does not!