Forums de discussion

independent sites

attila foldvarszky, modifié il y a 8 années.

independent sites

New Member Publications: 2 Date d'inscription: 16/02/16 Publications récentes
Sziasztok.
Elég új vagyok még Liferay-ben.
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan készíthetek "independent" és "associated" site-ot egy organization-hoz.

Amit eddig csináltam: a Site adminisztraciós oldalon a User>Site memberships > Organizations pontban a Site-hoz rendeltem a megfelelő Organization-t.

Csakhogy úgy néz ki, ez nem elég. Ugyanis elméletileg ha az Organization-nak (Org1) a gyermek-Organization-jához (Loc1-1)rendelek egy felhasználót, akkor ennek a felhasználónak joga lenne látni a gyermek-Organization Site-ját (Site-Loc1-1) és az Organization Site-ját (Site-Org1) is.
De nekem csak a gyermek-Organization Site-ját sikerül látnom. az Organization Site-ja nem látszik a felhasználó számára.

Azt gondoltam, hogy az az összerendelés, amit én csináltam a Site és az Organiztaion között csak "independent" és ezért nem láthatóak a gyermekből a szülő oldalai.

Pièces jointes:

thumbnail
Vilmos Papp, modifié il y a 8 années.

RE: independent sites

Liferay Master Publications: 529 Date d'inscription: 21/10/10 Publications récentes
Szia!

Ez így valóban úgy néz ki, hogy nem működik, bár nem a legfrisebb verzión néztem, de 6.2 EE-n.

Az lenne a kérdésem, hogy miért nem jó az, ha az Org1-hez hozol létre egy site-ot? Ez esetben a Loc1-hez tartozó userek simán látnák, legalábbis a tesztjeim azt mutatják.

Gyanítom a Site-os hozzárendelésnél, nincs hierarchicus bejárás, ezért csak az adott Organization Userei-re megy a persmission check, de ennek utána kell nézni. Ha úgy véleg, hogy ez hibáb működés így, akkor kérlek nyiss rá egy ticketet a JIRA-ban https://issues.liferay.com és linkeld be ide.

Üdv.
Vili