Vue combinée Vue Plate Arborescence
Sujets [ Précédent | Suivant ]
toggle
Namrata Hangal
Liferay 6.1 and Solr 3.6
7 juin 2012 03:39
Réponse

Namrata Hangal

Rang: Regular Member

Publications: 161

Date d'inscription: 26 juillet 2010

Publications Récentes

I tried to integrate Solr 3.6 with Liferay 6.1. Here's the story so far -

The resources in use are -
liferay 6.1
solr 3.6
solr-web plugin (which I know is for solr 1.4.1)
jboss 5.1

I kept running into errors while deploying the plugin. Checked a few forums that discuss integration of liferay with solr 3.5 and modified the schema. Post that I just altered the schema as and when the logs showed errors. Now I don't see any errors on neither the Liferay console nor the solr console. I even re-indexed Liferay, and no errors!

Now I have added content to Liferay - blogs, wiki, journal articles etc., and have run a few test searches. It has produced results fine. Even the Users and Organizations section in Control Panel displays results.

Even though I have no errors and am able to see search results, I'm not sure if I should believe the integration has been successful (skeptical)?! I have two questions -
1) how can I ascertain that the integration has been done properly? Any search scenarios that are known to fail when the integration is not correct?
2) sometimes, the search result (using OOB search portlet) is empty when it doesn't find any match. Can I change it to display a message like "no content found"? I guess using Lucene it does display a message like that when it fails to find a search result? Please correct me, if wrong.

Thanks!
Ljubisa Nedeljkovic
RE: Liferay 6.1 and Solr 3.6
8 juin 2012 04:33
Réponse

Ljubisa Nedeljkovic

Rang: New Member

Publications: 1

Date d'inscription: 8 juin 2012

Publications Récentes

Namrata Hangal:

1) how can I ascertain that the integration has been done properly? Any search scenarios that are known to fail when the integration is not correct?
2) sometimes, the search result (using OOB search portlet) is empty when it doesn't find any match. Can I change it to display a message like "no content found"? I guess using Lucene it does display a message like that when it fails to find a search result? Please correct me, if wrong.

Thanks!


Hi Namrata,
I don't know any scenario that fail when integration is not correct. I guess that extensive testing will give the results.
About the second question, the search portlet using lucene also doesn't show any message when nothing is found so it's same behaviour in your case.
Can You attach/paste the schema.xml? I would like to try it myself so I can tell You my experience with it. It would be great if it works.

Thanks!
Tom Mahy
RE: Liferay 6.1 and Solr 3.6
17 septembre 2012 06:25
Réponse

Tom Mahy

Rang: Junior Member

Publications: 38

Date d'inscription: 2 mai 2012

Publications Récentes

are you able to post the schema.xml for liferay 6.1 and solr 3.6 ?
parikshit sharma
RE: Liferay 6.1 and Solr 3.6
2 janvier 2013 01:53
Réponse

parikshit sharma

Rang: Junior Member

Publications: 48

Date d'inscription: 18 octobre 2012

Publications Récentes

Hi Everybody,

Any one get it working? solr3.6+liferay6.1.10 or higher version +jobss5.1
Rahul Bhattacharya
RE: Liferay 6.1 and Solr 3.6
29 avril 2013 09:57
Réponse

Rahul Bhattacharya

Rang: Junior Member

Publications: 59

Date d'inscription: 16 janvier 2010

Publications Récentes

i integrated liferay with solr 3.6/4.2.
Follow the steps mentioned here
Emanuele Righetto
RE: Liferay 6.1 and Solr 3.6
10 septembre 2013 07:52
Réponse

Emanuele Righetto

Rang: New Member

Publications: 7

Date d'inscription: 5 octobre 2010

Publications Récentes

with last versions of solr (4.4) you have to rewrite some classes because solr-core uses httpclient 4.x, witch is not compatible with httpclient 3.x used with solr previous to 4.0.
Not a big deal, most of work is on BasicAuthSolrServer fixing imports (and PoolingClientConnectionManager used instead of MultiThreadedHttpConnectionManager)