Vista combinada Visión Plana Vista de árbol
Discusiones [ Anterior | Siguiente ]
toggle
[RESOLVED] Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Mirko Bernardini 25 de julio de 2010 7:08
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Christopher Brisee 19 de julio de 2010 8:19
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Jari Nopanen 20 de julio de 2010 0:37
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Ivan Fong 20 de julio de 2010 19:15
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Samuel Kong 20 de julio de 2010 22:21
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Raffaele asd 22 de julio de 2010 4:03
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Ivan Fong 22 de julio de 2010 20:56
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Samuel Kong 22 de julio de 2010 22:33
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Ivan Fong 23 de julio de 2010 0:03
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Sandeep Nair 23 de julio de 2010 1:30
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Raffaele asd 23 de julio de 2010 5:28
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Raffaele asd 24 de julio de 2010 8:08
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Mirko Bernardini 25 de julio de 2010 7:07
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Ivan Fong 26 de julio de 2010 0:57
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Stephanie Borrer 30 de septiembre de 2010 19:05
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Hitoshi Ozawa 1 de octubre de 2010 4:41
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Stephanie Borrer 1 de octubre de 2010 10:45
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Hitoshi Ozawa 3 de octubre de 2010 4:54
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Stephanie Borrer 3 de octubre de 2010 19:25
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Sharath Babu A 4 de octubre de 2010 0:13
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Stephanie Borrer 10 de octubre de 2010 19:14
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Stephanie Borrer 18 de octubre de 2010 8:17
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Tamara Pinos 4 de enero de 2011 17:43
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Sharath Babu A 11 de enero de 2011 2:00
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Koen De Jaeger 26 de enero de 2011 2:51
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE Hitoshi Ozawa 4 de octubre de 2010 14:45
Mirko Bernardini
[RESOLVED] Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
25 de julio de 2010 7:08
Respuesta

Mirko Bernardini

Ranking: New Member

Mensajes: 2

Fecha de incorporación: 18 de julio de 2010

Mensajes recientes

Hello everyone,

I have installed Liferay 6.0.3.

I have a javascript problem with the Alloy UI Calendar Component (eg. "create account") when I use Internet Explorer (any version).
When I load the page I receive the following message:

Out of memory at line: 164

Is this a bug or a configuration problem?

Thank you in advance

Mirko
Adjunto

archivos adjuntos: ie_error.jpg (38,1k)
Christopher Brisee
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
19 de julio de 2010 8:19
Respuesta

Christopher Brisee

Ranking: New Member

Mensajes: 7

Fecha de incorporación: 10 de marzo de 2009

Mensajes recientes

I have deployed a local version of 6.0.3 and I am getting an "Out of Memory at Line: 279" error when using IE8 for creating a Web Content. This does not occur in FF 3.6, Safari 5, or Chrome 5. When using Opera 10, there is no error message, but the editor toolbars do not appear. Logged in using the Bruno credentials.
Jari Nopanen
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
20 de julio de 2010 0:37
Respuesta

Jari Nopanen

Ranking: New Member

Mensajes: 2

Fecha de incorporación: 20 de julio de 2010

Mensajes recientes

Hello,

great that liferay 6 release is finally out!

I am currently testing 6.0.3 with glassfish.

Unfortunately with IE8 (windows 7) I am also getting the following error randomly:

Message from wepage: Out of Memory at Line: 279
Message from wepage: Stack overflow at line: 117

In addition to that main navigation bar submenus do not work (they are rendered to the side and cannot be selected using IE8).

I do not have any of these problems with firefox or chrome.

Jari
Ivan Fong
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
20 de julio de 2010 19:15
Respuesta

Ivan Fong

Ranking: Junior Member

Mensajes: 35

Fecha de incorporación: 11 de junio de 2010

Mensajes recientes

Same here.

I have tried Firefox, Safari and Chrome without any problem.
Whenever I use IE 7 or IE8, I will have either Out of Memory or Stack overflow error.

However, it seems like the user can still archive when he is doing with the above error.

Strange......
Samuel Kong
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
20 de julio de 2010 22:21
Respuesta

Samuel Kong

LIFERAY STAFF

Ranking: Liferay Legend

Mensajes: 1546

Fecha de incorporación: 10 de marzo de 2008

Mensajes recientes

I've created a ticket for this bug. As a temporary workaround, set the following in your portal-ext.properties:

1javascript.fast.load=false
Raffaele asd
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
22 de julio de 2010 4:03
Respuesta

Raffaele asd

Ranking: New Member

Mensajes: 3

Fecha de incorporación: 20 de julio de 2010

Mensajes recientes

Samuel Kong:
I've created a ticket for this bug. As a temporary workaround, set the following in your portal-ext.properties:

1javascript.fast.load=false



HI Samuel,

this workaround doesn't work for me... what i've wrong?
Ivan Fong
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
22 de julio de 2010 20:56
Respuesta

Ivan Fong

Ranking: Junior Member

Mensajes: 35

Fecha de incorporación: 11 de junio de 2010

Mensajes recientes

Samuel Kong:
I've created a ticket for this bug. As a temporary workaround, set the following in your portal-ext.properties:

1javascript.fast.load=false


I have tried this workaround and found that it is not working too.
Samuel Kong
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
22 de julio de 2010 22:33
Respuesta

Samuel Kong

LIFERAY STAFF

Ranking: Liferay Legend

Mensajes: 1546

Fecha de incorporación: 10 de marzo de 2008

Mensajes recientes

I apologize, the workaround doesn't work. Although I really thought it did work yesterday.
Ivan Fong
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
23 de julio de 2010 0:03
Respuesta

Ivan Fong

Ranking: Junior Member

Mensajes: 35

Fecha de incorporación: 11 de junio de 2010

Mensajes recientes

Samuel Kong:
I apologize, the workaround doesn't work. Although I really thought it did work yesterday.


It is okay but I wish you guys can find our where does this come from because 5.2.3 does not have this problem.
Sandeep Nair
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
23 de julio de 2010 1:30
Respuesta

Sandeep Nair

Ranking: Liferay Legend

Mensajes: 1721

Fecha de incorporación: 5 de noviembre de 2008

Mensajes recientes

Same thing happens when i am trying to create a new blog entry using 6.0.3

Regards,
Sandeep
Raffaele asd
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
23 de julio de 2010 5:28
Respuesta

Raffaele asd

Ranking: New Member

Mensajes: 3

Fecha de incorporación: 20 de julio de 2010

Mensajes recientes

I saw that removing the tag (ex: in the webcontent form)

"<form action ="<%= action%>" class = "AUI-form <% = cssClass%> <% = inlineLabels? "AUI-field-labels-inline" StringPool.BLANK%> "id ="<%= namespace + name%>" name ="<%= namespace + name%> <% = _buildDynamicAttributes (dynamicAttributes)%>>"

that the error does not appear.

Maybe there is something wrong with the js called by the taglib?
Raffaele asd
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
24 de julio de 2010 8:08
Respuesta

Raffaele asd

Ranking: New Member

Mensajes: 3

Fecha de incorporación: 20 de julio de 2010

Mensajes recientes

Mirko Bernardini:
Hello everyone,

I have installed Liferay 6.0.3.

I have a javascript problem with the Alloy UI Calendar Component (eg. "create account") when I use Internet Explorer (any version).
When I load the page I receive the following message:

Out of memory at line: 164

Is this a bug or a configuration problem?

Thank you in advance

Mirko




LIFERAY 6.0.4 fix this problem! tested!

thx ;)
Mirko Bernardini
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
25 de julio de 2010 7:07
Respuesta

Mirko Bernardini

Ranking: New Member

Mensajes: 2

Fecha de incorporación: 18 de julio de 2010

Mensajes recientes

Great, it works! Thank you so much!
Ivan Fong
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
26 de julio de 2010 0:57
Respuesta

Ivan Fong

Ranking: Junior Member

Mensajes: 35

Fecha de incorporación: 11 de junio de 2010

Mensajes recientes

Testes and it is working in IE now after updated to 6.0.4.
Stephanie Borrer
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
30 de septiembre de 2010 19:05
Respuesta

Stephanie Borrer

Ranking: New Member

Mensajes: 9

Fecha de incorporación: 25 de julio de 2010

Mensajes recientes

I am still experiencing the problem in IE8 after upgrading to Liferay Portal 6 CE GA3. Any suggestions?
Hitoshi Ozawa
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
1 de octubre de 2010 4:41
Respuesta

Hitoshi Ozawa

Ranking: Liferay Legend

Mensajes: 7949

Fecha de incorporación: 23 de marzo de 2010

Mensajes recientes

I'm using Tomcat bundle of Liferay 6.0.5 on Windows XP with IE6 and with Firefox and not experiencing any problem.

May be you can tell us your environment.
Stephanie Borrer
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
1 de octubre de 2010 10:45
Respuesta

Stephanie Borrer

Ranking: New Member

Mensajes: 9

Fecha de incorporación: 25 de julio de 2010

Mensajes recientes

Tomcat bundled with Liferay 6GA3, Win7 IE8. I have no problems adding/updating content in Firefox, but IE we all get the stack overflow at line 117 error.
Hitoshi Ozawa
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
3 de octubre de 2010 4:54
Respuesta

Hitoshi Ozawa

Ranking: Liferay Legend

Mensajes: 7949

Fecha de incorporación: 23 de marzo de 2010

Mensajes recientes

BTW, did you apply the 2 patches mentioned above? GA3 still doesn't have these implemented so they have to be manually applied still.
Stephanie Borrer
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
3 de octubre de 2010 19:25
Respuesta

Stephanie Borrer

Ranking: New Member

Mensajes: 9

Fecha de incorporación: 25 de julio de 2010

Mensajes recientes

I'm sorry, which patches are you referring to?
Sharath Babu A
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
4 de octubre de 2010 0:13
Respuesta

Sharath Babu A

Ranking: Regular Member

Mensajes: 146

Fecha de incorporación: 18 de mayo de 2009

Mensajes recientes

hi,

The issue got Resolved in liferay6.0.4 or later versions. It is working fine with IE8 on windows 7 and Windows XP & may be in vista also. I want to know some details like,

1) Operating Systems
2) Browser Name with version
3) Liferay version

Rgds,
Hitoshi Ozawa
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
4 de octubre de 2010 14:45
Respuesta

Hitoshi Ozawa

Ranking: Liferay Legend

Mensajes: 7949

Fecha de incorporación: 23 de marzo de 2010

Mensajes recientes

Stephanie Borrer:
I'm sorry, which patches are you referring to?


Sorry. Got mixed up with different thread. What Simon asked is information we need.
Stephanie Borrer
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
10 de octubre de 2010 19:14
Respuesta

Stephanie Borrer

Ranking: New Member

Mensajes: 9

Fecha de incorporación: 25 de julio de 2010

Mensajes recientes

simon tuffle:
hi,

The issue got Resolved in liferay6.0.4 or later versions. It is working fine with IE8 on windows 7 and Windows XP & may be in vista also. I want to know some details like,

1) Operating Systems
2) Browser Name with version
3) Liferay version

Rgds,




This is the information I had provided earlier...
Tomcat bundled with Liferay 6GA3, Win7 IE8. I have no problems adding/updating content in Firefox, but IE we all get the stack overflow at line 117 error.

Do you need additional information? I updated to 6.0.5 on 9/27, and still having the same issue.
Stephanie Borrer
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
18 de octubre de 2010 8:17
Respuesta

Stephanie Borrer

Ranking: New Member

Mensajes: 9

Fecha de incorporación: 25 de julio de 2010

Mensajes recientes

Any chance someone can help me with this? It has been a couple weeks with no response, so I just wanted to check because we are still experiencing the same issue. I provided my platform and versioning information.

Any help would be greatly appreciated.
Tamara Pinos
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
4 de enero de 2011 17:43
Respuesta

Tamara Pinos

Ranking: New Member

Mensajes: 1

Fecha de incorporación: 4 de enero de 2011

Mensajes recientes

I know this post says "RESOLVED" but I'm having a similar problem on Liferay 6.05 (JBoss bundle). I've built several portlets using jQuery plugins and when I have each portlet on a single page everything works correctly. The problem occurs when adding another portlet within the same page. I keep getting: "Stack Overflow at line: 172" however, this only happens when using IE.

Any ideas? should I start a new post...?
Sharath Babu A
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
11 de enero de 2011 2:00
Respuesta

Sharath Babu A

Ranking: Regular Member

Mensajes: 146

Fecha de incorporación: 18 de mayo de 2009

Mensajes recientes

hi Stephanie Borrer,

I have tested with liferay 6.0.4 & above with IE8&IE7 . It was working fine. And the Operating System is Windows Vista & Winodws7. As far i concern, the problem may be with two thinks
1) Check IE version (Help->About Internet Explorer)
2) The upgradation of liferay to 6.0.5 is not done properly.(Better to do this once again)


Rgds,
Koen De Jaeger
RE: Liferay 6.0.3: problem with Alloy UI on IE
26 de enero de 2011 2:51
Respuesta

Koen De Jaeger

Ranking: New Member

Mensajes: 13

Fecha de incorporación: 14 de septiembre de 2010

Mensajes recientes

I think you are all wrong. This error is the result of having no more virual memory left in the browser.

You can easily test it with a virtual machine and little memory.

I don't have a solution for it. Memory usage while browsing a Liferay portal goes up and up. In IE aswell as in Firefox.

Yes it might be due to some property setting but we are using the defaults here that came with Liferay 6.0.5.