Vista combinada Visión Plana Vista de árbol
Discusiones [ Anterior | Siguiente ]
toggle
Atin Agarwal
Not getting terms_of_use page
30 de abril de 2012 23:01
Respuesta

Atin Agarwal

Ranking: Junior Member

Mensajes: 86

Fecha de incorporación: 19 de febrero de 2012

Mensajes recientes

Whenever I am trying to create a new user. It never asked for terms_of_use page.
I want to enable this feature.
I am using Liferay 6.0.

Also FYI I didn't disabled this feature in portal-ext.properties.
i.e. terms.of.use.required=false
I dint did this too.
Puneet Upadhyay
RE: Not getting terms_of_use page
1 de mayo de 2012 2:35
Respuesta

Puneet Upadhyay

Ranking: Regular Member

Mensajes: 234

Fecha de incorporación: 22 de octubre de 2011

Mensajes recientes

Hi Aditya

follow this:-
Control Panel--> Portal Settings --> Users
Then enable Terms of use required .
Hitoshi Ozawa
RE: Not getting terms_of_use page
1 de mayo de 2012 6:53
Respuesta

Hitoshi Ozawa

Ranking: Liferay Legend

Mensajes: 7949

Fecha de incorporación: 23 de marzo de 2010

Mensajes recientes

To check the current value of terms.of.use.required, go to "Control Panel" -> "Server Administration" -> "Properties" -> "Portal Properties"
Atin Agarwal
RE: Not getting terms_of_use page
1 de mayo de 2012 23:56
Respuesta

Atin Agarwal

Ranking: Junior Member

Mensajes: 86

Fecha de incorporación: 19 de febrero de 2012

Mensajes recientes

Thanks Puneet..
It worked emoticon
Atin Agarwal
RE: Not getting terms_of_use page
1 de mayo de 2012 23:59
Respuesta

Atin Agarwal

Ranking: Junior Member

Mensajes: 86

Fecha de incorporación: 19 de febrero de 2012

Mensajes recientes

Hi Hitoshi,
However i got my solution, though i checked for the current value of terms.of.use.required in "Control Panel" -> "Server Administration" -> "Properties" -> "Portal Properties"
its still showing false.
Any reasons?



Regards
Dhrutika Vyas
RE: Not getting terms_of_use page
2 de mayo de 2012 0:33
Respuesta

Dhrutika Vyas

Ranking: Expert

Mensajes: 438

Fecha de incorporación: 9 de febrero de 2009

Mensajes recientes

Hi Aditya,

Try to clear database cache from Control Panel>Server Administration.

Regards,
Dhrutika
Puneet Upadhyay
RE: Not getting terms_of_use page
2 de mayo de 2012 1:47
Respuesta

Puneet Upadhyay

Ranking: Regular Member

Mensajes: 234

Fecha de incorporación: 22 de octubre de 2011

Mensajes recientes

good
Hitoshi Ozawa
RE: Not getting terms_of_use page
2 de mayo de 2012 2:45
Respuesta

Hitoshi Ozawa

Ranking: Liferay Legend

Mensajes: 7949

Fecha de incorporación: 23 de marzo de 2010

Mensajes recientes

If you're using Liferay 6.0.6, it should be true. Check if there's another property file being set (e.g. developer property).
Atin Agarwal
RE: Not getting terms_of_use page
3 de mayo de 2012 5:12
Respuesta

Atin Agarwal

Ranking: Junior Member

Mensajes: 86

Fecha de incorporación: 19 de febrero de 2012

Mensajes recientes

FYI I am using Liferay 6.0.6 only, but its false.

Hitoshi Ozawa:
If you're using Liferay 6.0.6, it should be true. Check if there's another property file being set (e.g. developer property).


Where would i find these developer property?
In Control Panel-> Server Administration ->Properties
there are only 2 tabs- System Properties and Portal Properties..
Where are the other Properties you are talking about.

Regards
Hitoshi Ozawa
RE: Not getting terms_of_use page
3 de mayo de 2012 5:35
Respuesta

Hitoshi Ozawa

Ranking: Liferay Legend

Mensajes: 7949

Fecha de incorporación: 23 de marzo de 2010

Mensajes recientes

Is this really a fresh install? If you set the property from the Control Panel already, the value will be changed because value set from the Control Panel overwrites those set in portal-ext.properties.
Atin Agarwal
RE: Not getting terms_of_use page
4 de mayo de 2012 2:33
Respuesta

Atin Agarwal

Ranking: Junior Member

Mensajes: 86

Fecha de incorporación: 19 de febrero de 2012

Mensajes recientes

Hi
I don't know what going wrong.
It still not showing true..

Anyways, thanks for the knowledge provided.

Regards