Forums

Home » Liferay Portal » English » 3. Development

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
dennis monsewicz
Plugin Installer stopped working
February 15, 2010 10:36 AM
Answer

dennis monsewicz

Rank: Junior Member

Posts: 71

Join Date: May 28, 2009

Recent Posts

When I click on the "install more portlets" button, I am getting the full page as normal but I do not have any options to do anything further.

any suggestions?
Attachment

Attachments: Screen shot 2010-02-15 at 12.35.09 PM.png (18.1k)
Shagul Khajamohideen
RE: Plugin Installer stopped working
February 15, 2010 11:38 AM
Answer

Shagul Khajamohideen

Rank: Liferay Master

Posts: 759

Join Date: September 27, 2007

Recent Posts

Hi Dennis,

Have you checked the log file for any exceptions?
steve rieger
RE: Plugin Installer stopped working
February 18, 2010 2:46 AM
Answer

steve rieger

Rank: Expert

Posts: 436

Join Date: September 11, 2006

Recent Posts

i am assuming that this is a new install.
let it sit for a few hours it will get all the data
dennis monsewicz
RE: Plugin Installer stopped working
February 18, 2010 11:20 AM
Answer

dennis monsewicz

Rank: Junior Member

Posts: 71

Join Date: May 28, 2009

Recent Posts

Shagul Khaja:
Hi Dennis,

Have you checked the log file for any exceptions?


Thanks for the help guys! I actually was running Solir and it was causing issues... deleted it and it is all fixed!

Participate in the State of Liferay Community 2017. Help the community and even win some prizes!