Forums

Home » Liferay Portal » English » 3. Development

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
Vijayakumar L
Liferay Custom Theme Problem
July 19, 2013 5:39 AM
Answer

Vijayakumar L

Rank: New Member

Posts: 13

Join Date: April 29, 2013

Recent Posts

Hi,
The theme is not applying to the pages after the session is expired automatically. Even refreshing the page also not applying the theme.
The theme is applied at once when user signed in.
I upgraded liferay6.0 to liferay6.1 and it's my custom theme. What may be the reason?

I'm not sure this scenario is experienced by someone?

Thanks in advance.
-
Vijayakumar
Anil Sunkari
RE: Liferay Custom Theme Problem
July 21, 2013 9:42 PM
Answer

Anil Sunkari

Rank: Expert

Posts: 427

Join Date: August 11, 2009

Recent Posts

Hi Vijay,

It's just my question. Can you confirm whether you applied your theme to which community.I mean public / private

1) Default Guest is the group where you can sign-in and it is Public Community. SO i hope you have not applied your theme to this Guest Community.
2) I believe you applied your theme to Private Community which will not be shown until you log-in to site.

So, please cross check

Regards,
Anil Sunkari
Rishi Dev Gupta
RE: Liferay Custom Theme Problem
July 22, 2013 12:18 AM
Answer

Rishi Dev Gupta

Rank: Expert

Posts: 255

Join Date: November 23, 2008

Recent Posts

Are you getting any error or warning in the logs when this scenario occurs?

Also if the portal unloads your theme, what theme is applied in the scenario?

Have you set your custom theme as default theme for your portal in properties file?
Vijayakumar L
RE: Liferay Custom Theme Problem
July 23, 2013 2:18 AM
Answer

Vijayakumar L

Rank: New Member

Posts: 13

Join Date: April 29, 2013

Recent Posts

Hi Anil,

Thanks for your reply.
1.) Yes, i applied my theme to private community.

I will apply to public community and check.

Thanks,
Vijayakumar
Vijayakumar L
RE: Liferay Custom Theme Problem
July 23, 2013 2:26 AM
Answer

Vijayakumar L

Rank: New Member

Posts: 13

Join Date: April 29, 2013

Recent Posts

Hi Rishi,

Thanks for reply.

1.) Are you getting any error or warning in the logs when this scenario occurs? No error in log
2.) Also if the portal unloads your theme, what theme is applied in the scenario? No theme is applied, its showing as un-arranged web content with white background.
3.) Have you set your custom theme as default theme for your portal in properties file? No. I didn't set any theme as default in properties. I'll try this.

Thanks,
Vijayakumar