Forums

Home » Liferay Portal » English » 3. Development

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
Matt S.
search container error
March 4, 2013 9:23 AM
Answer

Matt S.

Rank: Junior Member

Posts: 36

Join Date: November 29, 2012

Recent Posts

Hi all,

I have a problem with search container, in particular I have a portlet with a search container that display a list of user assigned to an organization. But when I try to deactivate an user from this organization, he still appear into search container. How can I solve it? Below there is my code

 1
 2<portlet:defineObjects />
 3<theme:defineObjects />
 4<% List<User> list=UserLocalServiceUtil.getOrganizationUsers(10904);
 5
 6%>
 7
 8<liferay-ui:search-container delta="10" emptyResultsMessage="no-users-were-found">
 9    <liferay-ui:search-container-results
10        results="<%= list %>"
11        total="<%= list.size() %>"
12    />
13
14    <liferay-ui:search-container-row
15        className="com.liferay.portal.model.User"
16        keyProperty="userId"
17        modelVar="utente"
18    >
19    <%
20   
21    String path = "<img src='" + themeDisplay.getPathImage()+"/user_portrait?screenName="+utente.getScreenName()+"&amp;companyId="+utente.getCompanyId() + "' width='50px'/>" +"</br>" + utente.getFullName();   
22%>
23        <liferay-ui:search-container-column-text
24            name="name"
25            value="<%= path %>"
26        />
27
28    </liferay-ui:search-container-row>
29
30    <liferay-ui:search-iterator />
31
32</liferay-ui:search-container>
33
34<liferay-ui:search-container delta="10" emptyResultsMessage="no-users-were-found"/>


Regards
Matt S.
RE: search container error
March 4, 2013 10:39 AM
Answer

Matt S.

Rank: Junior Member

Posts: 36

Join Date: November 29, 2012

Recent Posts

I've solved the problem