Forums

Home » Liferay Portal » English » 3. Development

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
Yale Yu
Social function on blog portlet not work
February 5, 2013 11:51 PM
Answer

Yale Yu

Rank: New Member

Posts: 6

Join Date: March 29, 2012

Recent Posts

Hi,

I found that facebook like and tweet function not work on my side.

When I like a blog entry, the count of like increased, but actually, when I open that blog in another browser it not increased. And I go to my FB page, there is no new activity added.

When I tweet on a blog entry, a new tweet added on my tweeter page, but the count of tweet was not increased.

Do I need to configuration other thing to make this two function work? Do somebody met the same problem before?
Yale Yu
RE: Social function on blog portlet not work
February 6, 2013 4:33 PM
Answer

Yale Yu

Rank: New Member

Posts: 6

Join Date: March 29, 2012

Recent Posts

can anybody help?
Ripal thakkar
RE: Social function on blog portlet not work
September 4, 2013 2:44 AM
Answer

Ripal thakkar

Rank: New Member

Posts: 10

Join Date: June 29, 2011

Recent Posts

HI Yale,

Did you find any solution?

let me know if you got any.

Thanks,
Ripal
Gauri Bansode
RE: Social function on blog portlet not work
September 11, 2013 6:41 AM
Answer

Gauri Bansode

Rank: Junior Member

Posts: 44

Join Date: May 4, 2011

Recent Posts

Hi ,

I am also facing the same problem. If anybody got the solution here Please let me know.
Thanks in advance.

I am using liferay 6.1.x ga2 version.

Regards,
Gauri
Gauri Bansode
RE: Social function on blog portlet not work
September 13, 2013 1:14 AM
Answer

Gauri Bansode

Rank: Junior Member

Posts: 44

Join Date: May 4, 2011

Recent Posts

anybody facing this problem? I am using liferay 6.1.1 ga2 version.

All three social bookmarks has problem in Blogs Portlet. Tweet count is not increasing. Facebook count increases but activity is not happening in Facebook Account. And g+ is completely not working. if login into google then after click on g+ popup comes for a second only. and red image comes.

when I check Liferay's website, on any blog , Facebook and g+ is working fine and tweet count is not increasing.

Am I missing any configuration over here? Any help will be highly appreciated.

Thanks
Gauri Bansode
RE: Social function on blog portlet not work
September 13, 2013 4:01 AM
Answer

Gauri Bansode

Rank: Junior Member

Posts: 44

Join Date: May 4, 2011

Recent Posts

Ha I got the solution. Problem was in virtual host name.
Go to Control Panel - Portal Settings - and set your virtual host name as your domain name. (it should not be localhost ) emoticon

Regards,
Gauri