Forums

Home » Liferay IDE » English

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
Joe D
Lost data on existing tables when re-deploy service builder on Liferay 6.1
November 16, 2012 1:15 PM
Answer

Joe D

Rank: New Member

Posts: 12

Join Date: April 19, 2012

Recent Posts

Hi,

I'm using SB on Liferay 6.1. Every time I added new tables and re-deploy the service builder all data on existing tables were deleted. Does anyone know if the service builder drop the tables and re-create them? Do I need to modify the table.sql in the sql folder and remove "create" on existing tables or is there a config that I could set up?

Thanks in advantage.
Sushil Saini
RE: Lost data on existing tables when re-deploy service builder on Liferay
November 17, 2012 11:24 PM
Answer

Sushil Saini

Rank: Regular Member

Posts: 104

Join Date: July 27, 2011

Recent Posts

Hi Joe,

SB generates the properties file service.properties in the src directory of your service. You can set the following property in this file to false so that it will not update the schema.
1
2
3build.auto.upgrade=false


And it is recommended don't modify the service.properties file directly. Create a service-ext.properties file in the src folder. And add the property build.auto.upgrade to file set it to false.

Cheers
Sushil Saini
Joe D
RE: Lost data on existing tables when re-deploy service builder on Liferay
November 20, 2012 10:49 AM
Answer

Joe D

Rank: New Member

Posts: 12

Join Date: April 19, 2012

Recent Posts

Thanks Sushil