Forums

Home » Liferay Portal » English » 2. Using Liferay » General

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
Pranay Sanam
Play video in Web Content Display
November 15, 2012 8:16 PM
Answer

Pranay Sanam

Rank: Junior Member

Posts: 32

Join Date: August 14, 2012

Recent Posts

Hi,

Following a post in this community only, I've set up Custom STRUCTURE and TEMPLATE for web content list portlet to display video in web content display portlet.
But, as i expected nothing happened, one good thing is that the web content display portlet window resized to what that is specified in the script while setting up the Custom template.

what could be the possible problem?

The requirement is as follows-
List all the videos in a portlet(for this i've configured web content list to display list of videos uploaded to Documents and media portlet using a custom Template) and then another portlet displays one of the video in the list in the former portlet, here we can display any video we want(so, i ve configured web content display portlet to display a specific video using template again.)

I use Liferay EE 6.1.1.

(http://www.liferaysolution.com/2012/04/use-of-structure-and-template.html)<---- This is the tutorial i've followed to setup custom structure and template

Help me withthis guys emoticon

Thank you emoticon
Pranay Sanam
RE: Play video in Web Content Display
November 25, 2012 10:29 PM
Answer

Pranay Sanam

Rank: Junior Member

Posts: 32

Join Date: August 14, 2012

Recent Posts

Hello There? will some one help me out with this??????
Vishal Panchal
RE: Play video in Web Content Display
November 25, 2012 10:34 PM
Answer

Vishal Panchal

Rank: Expert

Posts: 280

Join Date: May 20, 2012

Recent Posts

Pranay Sanam:
Hello There? will some one help me out with this??????



Hi Pranay ,

please go through this link

may it help you.!

Thanks&Regards,
Vishal R. Panchal
Pranay Sanam
RE: Play video in Web Content Display
November 25, 2012 10:39 PM
Answer

Pranay Sanam

Rank: Junior Member

Posts: 32

Join Date: August 14, 2012

Recent Posts

Vishal Panchal:
Pranay Sanam:
Hello There? will some one help me out with this??????


please go through this link

may it help you.!


Hi Vishal,

Yep I've referred it earlier only and also it helped me to get almost there but the video is not playing.

please read my post once again emoticon. I myself pasted that link there.

Thanks,
Pranay.
James Tierney
RE: Play video in Web Content Display
January 22, 2013 7:19 AM
Answer

James Tierney

Rank: New Member

Posts: 2

Join Date: November 15, 2012

Recent Posts

I had a similar issue where the video was blank with the FlowPlayer logo in the bottom left. I found that I had missed that it is "video_link" with the underscore. Of course, I also changed localhost to my correct URL and everything works great.

I discovered by adding a tag to show what $video_link.getData() was displaying and noticed that it was blank. This also helped test my URL, etc.

Thanks, Jim
INTHIYAZ SHAIK
RE: Play video in Web Content Display
January 24, 2013 1:04 AM
Answer

INTHIYAZ SHAIK

Rank: New Member

Posts: 20

Join Date: November 24, 2011

Recent Posts

Hi

Refer the below link ,may be this will help to you.

http://letuslearnliferay.blogspot.in/2012/08/playing-video-in-popup-using-jquery.html