Forums

Home » Liferay Portal » English » 3. Development

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
Path Finder LifeRay
my account portlet is not displaying on page in 6.0 sp2
October 8, 2012 5:00 AM
Answer

Path Finder LifeRay

Rank: Expert

Posts: 262

Join Date: September 18, 2009

Recent Posts

Hi all,
I have added my account portlet id =2 in the below property in portal-ext.properties file

1dockbar.add.portlets=2



i am able to see the portlet name in the dockbar but while adding the portlet to a page it is not getting added to page, though it shows as adding portlet and no error is shown in the logs as well.

If anybody come across this issue please come up with the ideas to resolve this.

Suggestions are most helpful.

Thanks,
Path Finder Liferay
Manish Yadav
RE: my account portlet is not displaying on page in 6.0 sp2
March 21, 2013 1:34 AM
Answer

Manish Yadav

Rank: Expert

Posts: 469

Join Date: May 26, 2012

Recent Posts

Did you get solution ..... i am also facing same problem...if anyone know solution please let me know ..
how to add my account portlet in dockbar???
Kowbathullah Gnaniyar
RE: my account portlet is not displaying on page in 6.0 sp2
March 21, 2013 3:20 AM
Answer

Kowbathullah Gnaniyar

Rank: Liferay Master

Posts: 608

Join Date: December 19, 2007

Recent Posts

yes even we are facing this issue in 6.1. GA 2. After adding the portlet id in property file, it is not showing in dock bar , Also we changed <system>false</system> in lifery-portlet.xml.. No luck...

any issue in 6.1 ?