Forums

Home » Liferay Portal » English » 3. Development

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
Mk Sin
Image field in Webcontent Structure !
August 15, 2012 9:11 PM
Answer

Mk Sin

Rank: Junior Member

Posts: 74

Join Date: May 25, 2012

Recent Posts

I got trouble with it, I create structure with 2 image fields,
imgOne : upload : "bullet.png"
imgTwo : upload : "gl.png"

when try to use velocity template to display my structure.
$imgOne.getData() it return me link "C:\fakepath\bullet.png" and certainly can not be display with an IMG tag
but, $imgTwo work fine, it return me "/image/journal/article?img_id=51455&t=1345089799281"

What differences betweet them ? I cant find out, please help !(gl.png is the big one, I dont think it is matter)
Attachment

Attachment

Attachments: bullet.png (0.6k), gl.png (80.0k)
Hitoshi Ozawa
RE: Image field in Webcontent Structure !
August 15, 2012 9:19 PM
Answer

Hitoshi Ozawa

Rank: Liferay Legend

Posts: 7949

Join Date: March 23, 2010

Recent Posts

Try exchanging the image from the Web Content portlet editor and see what happens.
Mk Sin
RE: Image field in Webcontent Structure !
August 15, 2012 9:32 PM
Answer

Mk Sin

Rank: Junior Member

Posts: 74

Join Date: May 25, 2012

Recent Posts

I have tried, when click on "Show" it expand, gl display gl image, and bullet display nothing(only detele button - no image there) emoticon
Mk Sin
RE: Image field in Webcontent Structure !
August 15, 2012 9:39 PM
Answer

Mk Sin

Rank: Junior Member

Posts: 74

Join Date: May 25, 2012

Recent Posts

Try again with another bullet image and it work, but I still wonder why emoticon Sometime I must to re-upload an image several times to make it display-able