Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
Yogesh Khunteta
Liferay Portal Community Edition 6.0.6 CE with jBoss 5.0 not working
April 6, 2012 12:49 AM
Answer

Yogesh Khunteta

Rank: New Member

Posts: 4

Join Date: April 6, 2012

Recent Posts

The Page is not working.......
No Login working after entering username test@liferay.com and password test............

forgot password
new account nd other links are alsonot working

PLZ HELP ME
Attachments: LR.bmp (3,060.1k)
Hitoshi Ozawa
RE: Liferay Portal Community Edition 6.0.6 CE with jBoss 5.0 not working
April 6, 2012 7:07 AM
Answer

Hitoshi Ozawa

Rank: Liferay Legend

Posts: 7949

Join Date: March 23, 2010

Recent Posts

Are you using the bundled version? It's working fine for me. From the screenshot, you seem to be running on Windows, so there shouldn't be any other necessary setting.

Is there any error in the console?
Yogesh Khunteta
RE: Liferay Portal Community Edition 6.0.6 CE with jBoss 5.0 not working
April 9, 2012 12:13 AM
Answer

Yogesh Khunteta

Rank: New Member

Posts: 4

Join Date: April 6, 2012

Recent Posts

dear Hitoshi Ozawa

Thnaks for response.................but nothing is console also......i am using windows ...........the cmd is console of jboss..........and when i type localhost:8080 in webbroser then it is showing the same screen shot that i post .......and when i am trying to login using test/test then no effect is there and no another link like forget passwor is working......not nay kind of error message in console.........
Hitoshi Ozawa
RE: Liferay Portal Community Edition 6.0.6 CE with jBoss 5.0 not working
April 9, 2012 5:12 AM
Answer

Hitoshi Ozawa

Rank: Liferay Legend

Posts: 7949

Join Date: March 23, 2010

Recent Posts

Are you using Oracle's JDK 1.6.x ?

How did you extract you Liferay JBoss archive? Windows does not do a good job extracting zip files. I'm using 7zip.
Darko Joseph Hojnik
RE: Liferay Portal Community Edition 6.0.6 CE with jBoss 5.0 not working
April 9, 2012 1:30 PM
Answer

Darko Joseph Hojnik

Rank: Regular Member

Posts: 125

Join Date: August 3, 2009

Recent Posts

Hi

Please read http://www.liferay.com/community/forums/-/message_boards/message/12936573

Liferay 6.0.+ runs inside jboss 5.1 like a charme.

cheers Darko
Yogesh Khunteta
RE: Liferay Portal Community Edition 6.0.6 CE with jBoss 5.0 not working
April 10, 2012 4:20 AM
Answer

Yogesh Khunteta

Rank: New Member

Posts: 4

Join Date: April 6, 2012

Recent Posts

yes i am using oracle jdk 1.6 and i also extraxted using 7zip;

i am able to run but i am unable to go beyond login page.......

bydefault it should show like welcome to liferay page...............but it is showing directly login page on url localhost:8080
Hitoshi Ozawa
RE: Liferay Portal Community Edition 6.0.6 CE with jBoss 5.0 not working
April 13, 2012 7:47 AM
Answer

Hitoshi Ozawa

Rank: Liferay Legend

Posts: 7949

Join Date: March 23, 2010

Recent Posts

Just to be sure, you are entering "test@liferay.com" for the email address and not just "test".
Yogesh Khunteta
RE: Liferay Portal Community Edition 6.0.6 CE with jBoss 5.0 not working
April 18, 2012 2:06 AM
Answer

Yogesh Khunteta

Rank: New Member

Posts: 4

Join Date: April 6, 2012

Recent Posts

yes i am using test@liferay.com................
it is asking for set JAVA_HOME in cmd prompt......................tell me how i set JAVA_HOME
Hitoshi Ozawa
RE: Liferay Portal Community Edition 6.0.6 CE with jBoss 5.0 not working
April 18, 2012 4:25 AM
Answer

Hitoshi Ozawa

Rank: Liferay Legend

Posts: 7949

Join Date: March 23, 2010

Recent Posts

Which OS are you using? Are you on Windows 7?