Forums

Home » Liferay Portal » English » 2. Using Liferay » General

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
María José
Webform error messages not showed
January 17, 2012 9:37 AM
Answer

María José

Rank: New Member

Posts: 10

Join Date: November 3, 2008

Recent Posts

Hello!

I'm using 6.0.6 ce version. I inserted a webform portlet, without any changes, and click the send button. Since the fields are all mandatory, a message is displayed in each field with "This field is mandatory", but a moment after the message disappears and only the error icon and a red rectangle is shown ...

It is expected that the text of the error remains all the time, so that the user knows what is the mistake.

Does anyone know how to fix this?

Thank you very much.
Attachment

Attachments: webform_error.png (11.9k)
Julio Ayllón Hidalgo
RE: Webform error messages not showed
June 3, 2014 7:29 AM
Answer

Julio Ayllón Hidalgo

Rank: New Member

Posts: 3

Join Date: January 20, 2012

Recent Posts

I have the same problem.
I've debugged the portlet source and I think the problem is, in the submit handler, this code (in view.jsp):

if (validationErrors) {
event.halt();
event.stopImmediatePropagation();
}

It doesn't work, the post arrives to the server who send that there is problems with the fields... Or maybe there is another handler for the submit button, I don't know.

In liferay 6.1.x this problem doesn't exist but there are others bugs like problems adding new fields.

Any help?
Mónica Rubio
RE: Webform error messages not showed
June 21, 2012 6:24 AM
Answer

Mónica Rubio

Rank: New Member

Posts: 6

Join Date: July 21, 2010

Recent Posts

Same problem. Have you found some solution?